TAGOZATKÓDOK

Gimnáziumi képzés (4-6 év)


Gimnáziumunk az általános műveltséget megalapozó oktatás mellett a sikeres érettségi vizsgára illetve a munkába állásra és/vagy felsőfokú tanulmányok folytatására koncentrál. Tanulóink életszemléletét, esztétikai nevelését az egészséges életmódra nagy hangsúlyt fektetve fontosnak tartjuk.

A gimnáziumi képzés választhatóan 4-6 éves rendszerben működik. (9-12 és 7-12 évfolyamokon)

0001 TAGOZATKÓD – 4 OSZTÁLYOS GIMNÁZIUM

0005 TAGOZATKÓD – 6 OSZTÁLYOS GIMNÁZIUM 

0006 TAGOZAT KÓD- SZAKGIMNÁZIUM VENDÉGLÁTÓ ÉS IDEGENFORGALMI SZAKIRÁNNYAL (4+1 ÉV)


9-12 évfolyamon tanulhatnak a diákok. Az érettségi kétszintű: közép és emelt. A gyakorlati órák mellett emelt szinten tanulják a vendéglátás- idegenforgalmi alapismeretek, marketing és gazdálkodás, élelmiszerismeret, értékesítés, ételkészítés elmélet, gyakorlat tantárgyakat, ami az 5. szakmai érettségi tantárgya.


Így szakmai érettségivel megkapják az OKJ-s pincér szakképesítést. 13. évfolyam elvégzésével  megszerezhető  a Vendéglátás szervező, valamint  a Turisztikai szervező, értékesítő szakképesítés komplex vizsgával.


Választható nyelvek: angol, német
 0002 Tagozatkód-Nyelvi előkészítő évfolyam (1év)


A nyelvi előkészítő évfolyam elvégezhető a szakgimnáziumi, gimnáziumi és a szakközépiskolai képzés előtt.
Ezen az évfolyamon a diákok egy teljes évig két idegen nyelvet tanulhatnak emelt szinten, heti 14 órában az angolt.
Szakközépiskolai képzések (3+2 év)


0007 TAGOZATKÓD - SZAKÁCS

0008 TAGOZATKÓD - CUKRÁSZ

0009 TAGOZATKÓD - PINCÉRA szakközépiskola három évfolyamán moduláris képzések vannak.


Szakács, cukrász, pincér, mindezt a korszerű EU-s követelményeknek megfelelően. A tananyag modulokból épül fel, melyet az általános iskola 8. osztálya utáni 3 éves képzésen sajátítanak el a diákok. Gyakorlati képzések korszerű oktató kabinetjeinkben zajlanak. A második évtől a gyakorlati képzés szállodákban, éttermekben tanulószerződéssel történik, duális képzés formájában. Angol és német nyelv között választhatnak a diákok.


A komplex szakmai vizsga után 2 év az érettségi re felkészítő év, amelyeken felkészítjük tanulóinkat a sikeres érettségi vizsgára.