Szakközépiskolai képzések


Szakközépiskola (szakács, cukrász, pincér) A Gourmand Iskola egy sokrétűen kialakított, a vendéglátóiparban fellelhető szakmákat oktató intézmény. A felnőtt OKJ-s képzéseken túl, szakközépiskolaként is működik, így a gasztronómia vagy a pincér szakma iránt érdeklődő fiataloknak a lehető legjobb választás. A szakközépiskola nem csupán középfokú oktatási intézményként működik, hanem szakmai képzést is biztosít a tanulónak.


Mit érdemes tudnod a Gourmand Szakközépiskoláról?


A Gormand Szakközépiskola 3+2 éves. Az első három évben diákjaink kitanulják a pincér, cukrász, vagy szakács szakmát. A további két évben pedig az érettségire való felkészülés zajlik. A szakközépiskola lényege, hogy mire leérettségiztél, egy konkrét szakmával a zsebedben léphetsz ki a nagyvilágba. Méghozzá nem is akármilyen szakmával, mivel a vendéglátóiparban folyamatosan keresnek jó szakembereket. Tehát, az érettségi után, nem kell azon tépelődnöd, hogy milyen szakmát válassz, és azt melyik felsőoktatási intézményben tanuld évekig, mert már kiváló szakmai tudással fogsz rendelkezni.


JELENTKEZEM


Néhány érv, amiért jó döntés a vendéglátói pályát választani


A Gourmand Iskola azért jött létre, mert a vendéglátóiparban mindig is nagy szükség van és lesz jól képzett szakemberekre, olyanokra, akik valóban kitanulták a szakmát, és magas szintű szakmai tudásukkal erősítik az adott étterem, vagy cukrászda színvonalát.

Kiváló tanároktól, mesterektől, szakemberektől tanulhatod meg a szakács, a pincér és a cukrász szakma minden fortélyát, elmerülhetsz elmerülhetsz a gyakorlati képzésben mélységeiben is.


JELENTKEZEM


Mire lesz szükség a felvételin?


A felvételi ingyenes, szükséges hozzá a 8 általános iskola elvégzését igazoló bizonyítvány, illetve az egészségügyi alkalmasságit tanúsító papír.

Szeretnéd egy fantasztikus suliban tanulni az álomszakmádat? Örömmel lennél Te is a Gourmand Iskola diákja? Szívesen dolgoznál majd a jövőben a vendéglátóipar egyik ágazatában? Érdekel a konyhaművészet, szeretnél csodálatos tortákat készíteni, vagy esetleg szívesen megismerkednél a pincér, felszolgáló szakmával?


Kattints ide, és jelentkezz te is a Gourmand Szakközépiskolába, és tedd le a biztos jövőd alapjait már szakközépiskolásként!
FELVILÁGOSÍTÁS, BŐVEBB INFORMÁCIÓ

E-mailben az info@gourmand-iskola.hu e-mail címen, vagy a

Tel:  +36 30 217 6393, +36 30 488 0962, +36 30 9714 858 valamint a +36 1 403-3585 telefonszámokon