Szakgimnázium


SzakgimnáziumA Gourmand Iskola egy olyan kiválóan kialakított intézmény, amely kifejezetten vendéglátóiparral kapcsolatos szakmai képzéseket biztosít. A Gourmand Iskola a felnőtt OKJ-s képzéseken túl, szakgimnáziumként is működik, így a pincér illetve vendéglátásszervezői szakma iránt érdeklődő fiataloknak a lehető legjobb választás.


Mit is jelent pontosan a szakgimnázium?


A képzés teljes időtartama 4+1 év. A szakgimnázium átmenetet képez a gimnáziumi és a szakmai oktatás között.

A négy fő tantárgy:

  • matematika
  • magyar
  • történelem
  • egy választott idegen nyelv


JELENTKEZEM


A Gourmand Szakgimnázium a 4. évtől kezdve olyan képzést biztosít, amely a szakmai érettségin kívül, OKJ-s pincér bizonyítványt ad.

Az 5. év során pedig vendéglátás-szervező végzettség megszerzésére van lehetőség. A vendéglátásszervezői végzettség, már önmagában is egy nagy ugródeszka azoknak a fiataloknak, akik a vendéglátóiparban szeretnének a jövőben elhelyezkedni. Akik pedig azt tervezik, hogy később  az említett területen tanulnak tovább, azoknak kifejezetten a Gourmand Szakgimnázium ajánlott, mert a vendéglátás-szervezői végzettség magas plusz pontszámot biztosít a felvételi során.  

A Gourmand Iskola azért jött létre, mert a vendéglátó iparban mindig is nagy szükség van és lesz jól képzett szakemberekre, olyanokra, akik valóban kitanulták a szakmát, és ezzel erősítik az adott étterem, cukrászda, vagy egyéb vendéglátó intézmény színvonalát.


JELENTKEZEMMiért érdemes a Gourmand Szakgimnáziumot választanod?

Diákjaink kiváló tanároktól, mesterektől tanulhatják ki a pincér és később a vendéglátás-szervező szakma fortélyait, és elmerülhetnek a magas szintű gyakorlati képzésben is.

Amit a felvételiről tudnod kell

A felvételi ingyenes, szükséges hozzá a 8 általános iskolai bizonyítvány, az egészségügyi alkalmasságit igazoló papír. A felvételiző részt vesz egy felvételi beszélgetésen, illetve egy központi írásbeli vizsgán.

Szeretnéd egy fantasztikus suliban tanulni az álomszakmádat? Szívesen dolgoznál majd a jövőben a vendéglátóipar egyik ágazatában? Szívesen tanulnál tovább később a vendéglátóiparban? Az ötödik évben megszerzett vendéglátás-szervezői végzettség hatalmas előnyt jelent majd a Számodra!


Jelentkezz Te is a Gourmand Szakgimnáziumba, hogy a jövőd már a gimnáziumi éveid alatt is megalapozott legyen!
FELVILÁGOSÍTÁS, BŐVEBB INFORMÁCIÓ

E-mailben az info@gourmand-iskola.hu e-mail címen, vagy a

Tel:  +36 30 217 6393, +36 30 488 0962, +36 30 9714 858 valamint a +36 1 403-3585 telefonszámokon