Szakács (iskolarendszerű felnőttoktatás, esti)

Esti államilag finanszírozott felnőttoktatás

Szakács

OKJ SZÁM: 34 811 04


Iskolarendszerű képzési idő: 2 év, ingyenes


Tanuld ki a szakács szakmát!

 

Érdekel a gasztronómia? Te is úgy gondolod, hogy egy-egy étel összeállítása tekinthető művészi alkotásnak? Érdekel a konyhaművészet, és mindig is a vendéglátóiparban akartál dolgozni?


Akkor itt a helyed a Gourmand Iskola esti cukrász OKJ-s képzésén. A kétéves képzés ingyenes, amennyiben még nem rendelkezel két OKJ-s bizonyítvánnyal, de már befejezted az általános iskola 8. osztályát.


Tudod, hogy ma Magyarországon milyen sok étteremben keresnek igazán jól képzett szakácsokat?  Szeretnél egy jó hangulatú iskolában tanulni, ahol nem csak a gyakorlati és technikai tudást szerezheted meg, de olyan szakmai tudást is birtokolhatsz, amely más képzéseken nem szerezhető meg ilyen magas szinten?JELENTKEZEMA Gourmand Iskola szakács képzésén lehetőséged nyílik elmerülni a szakács szakma rejtelmeiben. Az alapoktól egészen eljuthatsz a bonyolultabb technikai tudáshoz. Miután elsajátítottad az alapokat, szakosodhatsz, hogy a szakács tudományon belül, mely ágazat áll a legközelebb hozzád. Lehetsz étkezdei szakács, esetleg grill szakács. Választhatod akár, hogy hajón dolgozhass szakácsként, vagy ha kifejezetten a hidegkonyha érdekel, arra is specializálódhatsz. Lehetsz továbbá még melegkonyhai szakács, és szakosodhatsz kifejezetten pizzakészítésre is!  Abban pedig biztos lehetsz, hogy soha nem lesz gondod a munkapiacon való elhelyezkedéssel, mert szakácsokat egyfolytában keresnek.


Belegondoltál már, hogy a legtöbb szakács tanfolyam az országban milyen drága, és közben maximum 5 hónaptól-egy évesek csupán? A Gourmand Iskolában egy kétéves ingyenes esti tagozatos felnőttképzést biztosítunk, mely képzés elvégzése után, szakmai oklevelet kapsz arról, hogy valóban szakács vagy, és a gasztronómián belül lehetőséged nyílik olyan ágazatra szakosodni, amelyik a leginkább érdekel, és amelyben professzionális tudást és technikát sajátítod el. Az sem mellékes, hogy mivel a képzés esti tagozaton végezhető, mellette akár vállalhatsz állást is. Képzésünkön szuper tanároktól és szakács mesterektől tanulhatod a szakma fortélyait, és egy kedves, jó hangulatú csapat részévé válhatsz, amelyben garantáltan jól érezheted magad, miközben egy olyan szakmát tanulhatsz ki, mely egy életen át tartó megélhetést biztosít neked. Így tehát, ha valaha arról álmodtál, hogy szakács leszel, itt a helyed nálunk! Ne habozz hát, légy te a Gourmand Iskolában végzett következő szakács!


 JELENTKEZEM


A szakképesítéssel leggyakrabban betölthető foglalkozások, munkakörök:


Feor száma Feor megnevezése Betölthető munkakörök
5134 Szakács Étkezdei szakács

Grill szakács

Hajószakács

Hidegkonyhai szakács

Közétkeztetési szakács

Melegkonyhai szakács

Pizzakészítő szakácsAdatok


  • Képzés: 34 811 04 Szakács
  • Szakmacsoport: Vendéglátás-turisztika
  • Ágazati besorolás: Vendéglátóipar
  • Megszerezhető képesítés: Szakképesítés
  • Iskolai vagy szakmai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség vagy iskolai előképzettség hiányában (lsd bemenetei kompetencia)
  • Bemeneti kompetencia: a képzés megkezdhető a 29/2016. (VIII. 26.) NGM rendelet 3.számú mellékletében a Vendéglátás- turisztika szakmacsoportra meghatározott kompetenciák birtokában.
  • Egészségügyi alkalmassági vizsgálat: szükséges
  • Pályaalkalmassági vizsgálat: szükséges
  • Képzés munkarendje: Esti
  • Képzési forma: Felnőttoktatás
FELVILÁGOSÍTÁS, BŐVEBB INFORMÁCIÓ

E-mailben az info@gourmand-iskola.hu e-mail címen, vagy a

Tel:  +36 30 217 6393, +36 30 488 0962, +36 30 9714 858 valamint a +36 1 403-3585 telefonszámokon