Pincér (iskolarendszerű felnőttoktatás, esti)

Esti államilag finanszírozott felnőttoktatás

Pincér

OKJ SZÁM: 34 811 03


Iskolarendszerű képzési idő: 2 év, ingyenes


Tanulj pincérnek a Gourmand Iskolában!

                                                                                                                                                              

Szeretnél a vendéglátói iparban dolgozni? Minden álmod, hogy a legnagyszerűbb, és legelegánsabb éttermekben dolgozhass kiemelkedő fizetésért? Szeretsz kommunikálni az emberekkel, illetve tiszteled az előzékenység-, az udvariasság elvét?


Nincs is más hely, ahol kitanulhatnád a pincér szakma fortélyait, mint a Gourmand Iskola OKJ-s képzése! A Gourmand Iskola kifejezetten a vendéglátó iparra koncentrál, így a pincér szakmát is magas fokon tanulhatod, ha rendelkezel érettségi bizonyítvánnyal, és még nem szereztél meg két OKJ-s képzést. Ami pedig talán a legfontosabb, hogy a képzésünk ingyenes!


JELENTKEZEM
Ha belegondolsz, majdnem minden olyan főiskola, egyetem, amely a vendéglátóiparral kapcsolatos képzést ajánl, magas tandíjhoz kötött. A Gourmand Iskola kifejezetten a vendéglátó iparban fellelhető szakmák magas szintű átadására specializálódott, így ha te is ebben a szférában képzeled el a jövődet, nem kell tovább keresned, mert ez a lehető legmagasabb színvonalú felnőttképzés, amelyben ingyen részesülhetsz.


Tudtad, hogy milyen nagy kereslet van jelenleg a vendéglátóiparban kiváló pincérekre? Alapvetően is hatalmas a felszolgálókra az igény, de a dolgozók nagy százalékban nem rendelkeznek releváns papírral, képzettséggel, így sok esetben nem is felelnek meg annak a szintnek, amit egy igazán kiváló pincérnek tudnia kell, mind gyakorlatban, mind pedig viselkedésben.

A Gourmand Iskola pont ezekre a legalapvetőbb felszolgálói képességekre koncentrál, hogyha majd megszerzed a képesítésed, a legelegánsabb, legkifinomultabb éttermekben dolgozhass.


JELENTKEZEMA kétéves ingyenes OKJ-s felnőtt képzés, nem mellesleg esti tagozaton végezhető, így szemben a nappali tagozatos képzésekkel, tudsz mellette még állást is vállalni. A magas szintű képzés, és a gyakorlat mellett, még egy fantasztikus csapat tagja is lehetsz, ahol csupa olyan fiatallal találkozhatsz, akik szintén a professzionális vendéglátóiparban szeretnének a jövőben elhelyezkedni, és így fontos kapcsolatokra tehetsz szert.


A Gourmand Iskola pincér OKJ-s képzésén tehát, a legmagasabb szakmai színvonalon tanulhatod meg a felszolgálói szakmát, az udvarias és szakszerű felszolgálás előírásai szerint.Ha az az álmod, hogy a vendéglátóiparban remek fizetésért helyezkedhess el, jelentkezz hozzánk! Légy te is a Gourmand Iskola csapatának tagja! Ne feledd, képzésünk OKJ-s szakmai oklevelet biztosít, és ingyenes.


A szakképesítéssel leggyakrabban betölthető foglalkozások, munkakörök:


Feor száma Feor megnevezése Betölthető munkakörök
5132 Pincér Pincér


Adatok


  • Képzés: 34 811 03 Pincér
  • Szakmacsoport: Vendéglátás-turisztika
  • Ágazati besorolás: Vendéglátóipar
  • Megszerezhető képesítés: Szakképesítés
  • Iskolai vagy szakmai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség vagy iskolai előképzettség hiányában (lsd bemenetei kompetencia)
  • Bemeneti kompetencia: a képzés megkezdhető a 9/2018. (VIII. 21.) ITM rendelet 3.számú mellékletében a Vendéglátás- turisztika szakmacsoportra meghatározott kompetenciák birtokában.
  • Egészségügyi alkalmassági vizsgálat: szükséges
  • Pályaalkalmassági vizsgálat: szüksége
  • Képzés munkarendje: Esti
  • Képzési forma: Felnőttoktatás


JELENTKEZEM


FELVILÁGOSÍTÁS, BŐVEBB INFORMÁCIÓ

E-mailben az info@gourmand-iskola.hu e-mail címen, vagy a

Tel:  +36 30 217 6393, +36 30 488 0962, +36 30 9714 858 valamint a +36 1 403-3585 telefonszámokon