Államilag finanszírozott érettségire felkészítő képzés

Szerezz érettségi bizonyítványt két év alatt!


OKJ-s bizonyítvánnyal rendelkezel, de még nincs érettségid? Jelentkezz államilag támogatott, érettségire felkészítő képzéseinkre, és két év múlva Neked is lehet érettségi bizonyítványod!


Jelentkezem!


Amit a képzésről tudnod kell:

  • Az érettségire felkészítő képzéseinket állami támogatással indítjuk, így ez Neked tanulóként teljesen ingyenes.
  • Iskolarendszerű, nappali képzéseink tanulói természetesen jogosultak diákigazolványra és 20 éves korig családi pótlékra.
  • Az OKJ-s bizonyítvány birtokában neked elegendő a négy kötelező tantárgyból (magyar nyelv és irodalom, matematika, történelem, idegen nyelv) érettségizned (a vizsgán nincs választott tárgy).

Ugye, milyen jól hangzik? Ne gondolkodj tovább, kattints ide és jelentkezz most!


A jelentkezés előfeltételei:


Érettségire felkészítő képzéseinkre 17-25 év közötti diákokat várunk. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az iskola megkezdéséig (2019.09.01.) nem töltheted be a 25. szülinapodat.


Jelentkezem!


Ezért van szükséged érettségire


Esetleg megtörtént már Veled, hogy elestél egy jól fizető állástól, mert a jelentkezést érettségihez kötötték? Az érettségi megléte a mai magyar- és külföldi munkaerőpiacon alapkövetelmény, így elkerülhetetlen, hogy előbb vagy utóbb a munkáltató kéri a bizonyítványt. Ha most jelentkezel a képzésünkre, két év múlva a kezedben lehet a bizonyítvány, és soha többet nem fognak emiatt elutasítani. Szó szerint, kinyílik Számodra a világ. Jól hangzik, ugye?Miért válaszd a Gourmand Iskolát?


Kiváló pedagógusaink hivatásukként tekintenek a tanításra, így nem pusztán hatalmas lexikális tudással rendelkeznek, de érdekes, élvezhető óráikon teljes képtelenség, hogy unatkozni fogsz. Számukra az a fontos, hogy biztos tudással engedjék el a vizsgára a tanulóikat, ezért türelmesek, segítőkészek, barátságosak, és ami a legfontosabb: valódi együttműködésre törekszenek a diákokkal.

Add le most a jelentkezésed érettségire felkészítő képzésünkre!


Jelentkezem!


Ezekre lesz szükséged a beiratkozáskor:


Amikor eljössz hozzánk beiratkozni, ne felejtsd el magaddal hozni az OKJ-s szakmai bizonyítványod, és a személyes irataid. A beiratkozás csupán néhány percet vesz igénybe, ezt követően pedig találkozunk szeptemberben!Kattints, és jelentkezz most, nehogy lemaradj ingyenes képzésünkről!


  • A képzés kezdete: 2019. szeptember 02.
  • Beiratkozás: folyamatos (nyáron is lehetséges)
  • Jelentkezési határidő: 2019. augusztus 31.

Jelentkezem!