Nyelvi előkészítő tanfolyam állami finanszírozással

Nyelvi előkészítő tanfolyam állami finanszírozással

Manapság a nyelvtudás alapkövetelmény. Angol, vagy német nyelvtudás birtokában kinyílik előttünk a világ. Könnyebben boldogulunk a gimnáziumi évek alatt is, később pedig nagyobb eséllyel nyerünk felvételt a felsőoktatásba, és gyorsabban is találunk állást. Tehát, nem kérdés: az idegennyelv-ismeret elengedhetetlen. Pontosan ezért indítjuk államilag finanszírozott nyelvi előkészítő tanfolyamunkat!

Mit kell tudnod a tanfolyamról?

  • Diákjaink számára a tanfolyam ingyenes.
  • A tanfolyam időtartama 1 év.
  • A tanfolyamra a 8 osztály elvégzése után, középiskola előtt lehet jelentkezni.

Kattints ide, és jelentkezz most!

Lássuk, milyen kérdéseid lehetnek a nyelvi előkészítő tanfolyammal kapcsolatban!

  • Hogyan tudok beiratkozni?

Ide kattintva előzetes regisztrációt adhatsz le, de ahhoz, hogy véglegesítsd a helyed a csoportban, célszerű mielőbb személyesen is beiratkoznod. Címünk: Gourmand Középiskola, 1165 Budapest, Veres Péter út 102.

  • Mit vigyek magammal a beiratkozáshoz?

A beiratkozás során szükség lesz a 8 osztály meglétét igazoló bizonyítványra, és a személyes irataidra. Ezen kívül készülj egy rövid felvételi beszélgetésre, és egy központi írásbeli vizsgára is.

  • Biztosan ingyenes a tanfolyam?

Igen, amennyiben a fenti feltételeknek megfelelsz, a tanfolyamot az állam finanszírozza, tehát Számodra teljesen ingyenes.

  • Pontosan mit fogok tanulni egy évig?

A nyelvi előkészítő tanfolyamon emelt szinten tanulod majd az angol nyelvet (heti 16 órában), a németet, valamint az informatikát (heti 4-4 órában). Ezek mellett szinten tartó tantárgyaid is lesznek: magyar és matematika.

  • Miért hasznos a nyelvi előkészítő tanfolyam?

Azok a tanulók, akik középiskola előtt nyelvi előkészítő tanfolyamon vesznek részt, sokkal könnyebben veszik az akadályokat később, a gimnáziumban, szakközépiskolában, hiszen az idegen nyelvi órákra kevesebbet kell készülniük (és több idejük, energiájuk marad más tantárgyakra).


Kattints ide, és jelentkezz most!


Kérdés esetén pedig keress bennünket bizalommal! Minden kérdésre készséggel válaszolunk!