5+1 dolog, amit biztosan nem tudnál a Gourmand Iskoláról

Posztolta Gourmand Iskola 2019/11/02 0 Hozzászólások

Hacsak nem jársz hozzánk ;) Ez a bejegyzés ugyanis most nem elsősorban a diákjainknak-, inkább azoknak szól, akik középiskolát keresnek. Kíváncsi vagy a titkainkra? Olvass tovább, és hamarosan mindent megtudhatsz rólunk!

 

Sztároktatók

 

Tudtad például, hogy a Paprika TV-ből ismert Bede Róbert is oktatóink csapatát erősíti? A Gourmand Iskolánál különös figyelmet fordítunk arra, hogy a diákok a legnagyobb szakmai kiválóságoktól tanulhassanak, így egyrészt valóban értékes tudást szereznek, másrészt nagy örömmel járnak be az órákra.

 

Minden, amire szükségetek lehet

 

 Saját, modern tankonyhánkban a tanároknak és a diákoknak egyaránt öröm sütni-főzni! Ráadásul egy csomó időt megtakarítunk, hiszen nem kell a gyakorlati órákat külön helyszínen eltölteni, és ezért naponta órákat buszozni, villamosozni. A tankonyhában pedig minden szükséges eszköz a rendelkezésünkre áll.

 

Nem ma kezdtük

 

Iskolánk több mint 20 éve működik, ami alatt mi nem pusztán az üzemeltetésre és a fenntartásra figyeltünk, hanem folyamatosan ügyeltünk a fejlesztésre is. Így minden évben vannak olyan újítások, amelyekkel még hatékonyabbá tehetjük a tanulást, és még kellemesebbé varázsolhatjuk a nálunk töltött éveket.

 

Közösségi élet

 

Egy iskola mindennapjaihoz szervesen hozzátartozik a szabadidő közös, minőségi eltöltése is. Mi hiszünk a közös programokban, a nagy kirándulásokban, a városnéző túrákban, mert tudjuk, hogy az itt szerzett feledhetetlen élmények megerősítik a kapcsolatokat.

 

Versenyek

 

A tanulmányi versenyeken való részvételt sok szempontból is fontosnak tartjuk. Egyrészt nekünk is nagyon jó érzés, amikor tanulóink remek eredményeket érnek el a megmérettetéseken, másrészt őket is büszkeséggel tölti el, hiszen fontos visszaigazolást nyernek, hogy ügyesek, okosak, tehetségesek és szorgalmasak.

 

Sport, mozgás, friss levegő

 

A testmozgás bizonyítottan jó hatással van a koncentrációs képesség kialakulására, az aktív pihenés pedig serkenti a kreativitást és a memóriát. Mindezek tudatában úgy alakítottuk ki iskolánkat, hogy minden épülethez külön udvar, kert, foci- és kosárpálya tartozzon. Így diákjainknak bármikor lehetősége nyílik egy kis mozgásra, hogy utána újult erővel vessék bele magukat a tanulásba!

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

Gourmand Vendéglátóipari, Idegenforgalmi, Kereskedelmi Szakgimnázium, Szakközépiskola és Gimnázium
1165 Budapest, Veres Péter út 102.
Telefon

 

+36 1 403 3585

Mobiltelefon

+36 30 488 0962

+36 30 9714 858

Fax:
+36 1 401 0487

E-mail
info@gourmand-iskola.hu