NYÁRI PROGRAMAJÁNLATAINK

Posztolta Gourmand Iskola 2019/06/04 0 Hozzászólások

A legjobb fesztiválok 2019-ben


Természetesen abszolút szubjektív, hogy kinek melyik nyári a fesztivál a legjobb, mi igyekeztünk összegyűjteni Nektek azokat, amelyekre mindenképp érdemes ellátogatnotok. Jöjjenek hát 2019 legígéretesebb fesztiváljai!

 

Fishing on Orfű (június 19-22., Panoráma Camping)

A Fishing on Orfű az Orfűi tótól nem messze, költői környezetben várja a fesztiválozni vágyó közönséget. Ráadásul idén olyan nevekkel találkozhattok a fellépők között, mint Lovasi András, Ganxsta Zolee és a Kartel, a 30Y, az Ivan & The Parazol, az Anna & The Barbies, vagy épp a Bëlga. A szervezők a közlekedésre is különös figyelmet fordítottak, van Pécsről induló fesztiválbusz, és fix áras fesztiváltaxi is.

 

Volt Fesztivál (június 26-29., Sopron)

Tegye fel a kezét, aki volt már olyan Volt Fesztiválon, amin nem zuhogott az eső! Bár tény, hogy a pocsolyába ugrálásnak és a sáros gumicsizmának is megvan a hangulata, azért bízunk benne, hogy idén másként lesz. A Volt szervezői sem bántak szűkmarkúan a nagy fellépőkkel; Sopronban ezúttal sok más mellett a Slipknot, Slash, Parov Stelar, Robin Schulz, magyar zenekarok közül pedig a Quimby és a Tankcsapda is tiszteletét teszi.

 

Hello Ugar (július 3-6., Ópusztaszer)

Az egyik legsokszínűbb nyári fesztivál, hiszen a könnyűzenei, alternatív és progresszív rock koncertek mellett folyamatos programlehetőségek várják az érdeklődőket. Lesz jurta, tábortűz, kertmozi, irodalmi sátor, sőt, még öko-labirintus is!

 

Balaton Sound (július 3-7., Zamárdi)

Az elektronikus zene szerelmesei sem maradnak hoppon; non-stop bulival várja őket a Balcsi partján a Balaton Sound!

 

Rock Maraton (július 8-14., Dunaújváros)

Éles váltással meg is érkeztünk a keményebb vonalhoz. Közel száz zenekar (The Exploited, Rhapsody, Paradise Lost, és sokan mások) koncertjeire headbangelhetünk júliusban a Rock Maratonon.

 

EFOTT (július 9-15., Velence)

Az EFOTTon igen sokrétű programokkal találkozhatunk; ez a fesztivál nem csupán a bulizásról szól; fontos szerepet kap a sport és a pihenés is.

 

Fezen (július24-27., Székesfehérvár)

Ha nem merültél ki teljesen a Rock Maratonon, akkor szaladj haza, most ki a ruháidat, etesd meg a macskádat, és csomagolj is újra, hiszen néhány nap, és indul a Fezen! A Dream Theatre, Life of Agony, Firewind, Ossian, és még sokan mások csapnak a húrok közé július második felében, Székesfehérváron.

 

Sziget (augusztus 7-13, Hajógyári Sziget)

Nos, igen, az örök klasszikus. Az idei évben ráadásul olyan erős fellépőgárdával, mint a Foo Fighters, a Florence+The Machine, Ed Sheran, vagy épp a Twenty One Pilotes.

Bízunk benne, hogy sikerült kedvet csinálnunk Nektek egy kis lazításhoz! Válogassatok kedvetekre, és érezzétek nagyon jól magatokat a fesztiválokon!