Diétás szakács (iskolarendszerű felnőttoktatás, esti)

Esti államilag finanszírozott felnőttoktatás

Diétás szakács

OKJ SZÁM: 35 811 03


Iskolarendszerű képzési idő: 0,5 év, ingyenes


Legyél elismert diétás szakács!

 

Érdekel a gasztronómia? Te is úgy gondolod, hogy egy-egy étel összeállítása tekinthető művészi alkotásnak? Érdekel a konyhaművészet, és mindig is a vendéglátóiparban akartál dolgozni?


Akkor itt a helyed a Gourmand Iskola esti diétás szakács OKJ-s képzésén. A diétás szakács képzés, a kétéves szakács képzéssel ellenben, fél éves időtartamú. Jelentkezhetsz az ingyenes képzésre, amennyiben még nem rendelkezel két OKJ-s bizonyítvánnyal, de már van érettségid.


JELENTKEZEMTudtad, hogy a munkaerőpiacon a diétás szakács hiányszakmának számít? Tudtad, hogy ma Magyarországon milyen sok étterembe keresnek igazán jól képzett szakácsokat?  Szeretnél egy jóhangulatú iskolában tanulni, ahol nem csak a gyakorlati és technikai tudást szerezheted meg, de olyan szakmai tudáshoz is hozzájuthatsz, amely más képzéseken nem szerezhető meg ilyen magas szinten?


A Gourmand Iskola szakács képzésén, lehetőséged nyílik elmerülni a szakács szakma valódi mélységeiben. A diétás szakács képzés, mely még egy plusz képzési lehetőséget kínál a szakács szakmában, kifejezetten, a  fekvőbeteg ellátást biztosító, a nevelési-oktatási , a szociális alapszolgáltatásokat és a szakosított ellátást végző , illetve a gyermekjóléti alap- és  szakellátást biztosító intézményeket, a turizmus és a vendéglátás (gyógyszállók, wellness és fitnesz szolgáltatások), valamint a speciális igényű táplálkozás területét (sport) – a dietetikus által összeállított étrendet készíti el. Érdekel az egészséges életmód? Szeretnéd megajándékozni az embereket azzal, hogy diétás ételeket készítesz, melyekkel közelebb hozod a világot is az egészséges életmódhoz? Abban biztos lehetsz, hogy ezen a területen soha nem lesz gondod a munkapiacon való elhelyezkedéssel mert szakácsokat egyfolytában keresnek, a diétás ételek készítésének területén pedig főleg számtalan lehetőség akad!


JELENTKEZEM


A Gourmand Iskolában a fél éves ingyenes esti tagozatos felnőttképzést biztosítunk, mely képzés elvégzése után, szakmai oklevelet kapsz arról, hogy diétás szakács vagy, és amelyben professzionális tudást és technikát sajátítottál el. Az sem mellékes, hogy mivel a képzés esti tagozaton végezhető, mellette akár vállalhatsz állást is. Képzésünkön szuper tanároktól és szakács mesterektől tanulhatod a szakma fortélyait, és egy kedves, jó hangulat csapat részévé válhatsz, amelyben garantáltan jól érezheted magad miközben egy olyan szakmát tanulhatsz ki, amely egy életen át tartó megélhetést biztosít neked. Így tehát, ha valaha arról álmodtál, hogy szakács leszel, itt a helyed nálunk! Ne habozz hát, légy te a Gourmand Iskolában végzett következő szakács!

 

 JELENTKEZEMA szakképesítéssel leggyakrabban betölthető foglalkozások, munkakörök:


Feor száma Feor megnevezése Betölthető munkakörök
5134 Szakács Diétás szakács

Étkezdei szakács

Grill szakács

Gyermekélelmezési szakács

Hajószakács

Hidegkonyhai szakács

Közétkeztetési szakács

Kukta

Melegkonyhai szakács

Pizzakészítő szakács

Segédszakács

Feor száma Feor megnevezése Betölthető munkakörök
3222 Konyhafőnök, Séf Szakács, diétás szakács

Éttermi műszakvezető

Főszakács

Helyettes séf

Konyhafőnök

KonyhavezetőAdatok


  • Képzés: 35 811 03 Diétás szakács
  • Szakmacsoport: Vendéglátás-turisztika
  • Ágazati besorolás: Vendéglátóipar
  • Megszerezhető képesítés: Szakképesítés
  • Iskolai vagy szakmai előképzettség: 34 811 04 Szakács, (A diétás szakács képzés megkezdésének feltétele során előírt iskolai előképzettség az alábbi azonosító számú szakács végzettség esetén vehető figyelembe: 33 78 26 02 Szakács, 33 811 03 0000 0000 Szakács, 33 811 03 1000 0000 Szakács. Elfogadhatóak még a fentiekkel egyenértékű jogelőd szakképesítések is.)
  • Bemeneti kompetencia: -
  • Egészségügyi alkalmassági vizsgálat: szükséges
  • Pályaalkalmassági vizsgálat: szükséges
  • Képzés munkarendje: Esti
  • Képzési forma: Felnőttoktatás
FELVILÁGOSÍTÁS, BŐVEBB INFORMÁCIÓ

E-mailben az info@gourmand-iskola.hu e-mail címen, vagy a

Tel:  +36 30 217 6393, +36 30 488 0962, +36 30 9714 858 valamint a +36 1 403-3585 telefonszámokon