Államilag finanszírozott vendéglátós képzéseink

Államilag finanszírozott nappali és esti szakács, cukrász, pincér képzéseink


Ingyenes OKJ-s vendéglátós képzések


JELENTKEZEM!


Szeretsz emberekkel foglalkozni, kreatív vagy, és szívesen dolgoznál a vendéglátásban? Olyan, piacképes szakmát szeretnél, amivel könnyedén elhelyezkedhetsz akár Magyarországon, akár külföldön? Kattints, és jelentkezz most államilag finanszírozott szakács, cukrász, vagy pincér képzésünkre


Amit a képzésről tudnod kell


  • A nappali és az esti képzés is államilag finanszírozott, azaz Neked teljesen ingyenes, ha még nem rendelkezel két OKJ-s bizonyítvánnyal.
  • A nappali és az esti képzés egyaránt kétéves.
  • Ha beiratkozol nappali, iskolarendszerű vendéglátós képzéseink egyikére, diákigazolványt is kapsz, sőt! 20 éves korodig családi pótlékra is jogosultak a szüleid.

JELENTKEZEM!


Miért érdemes szakácsnak, cukrásznak, pincérnek lenned?


Elsősorban azért, mert szinte teljesen biztos, hogy mindig stabil, jól fizető állásod lesz. Hazánkban egyre nagyobb figyelem övezi a turizmust és a vendéglátást, sorra nyílnak igényes, patinás, elsőrangú éttermek és kisebb, hangulatos bisztrók is – ahol kapva kapnak a jó szakács, cukrász, illetve pincér után. Esetleg saját étterem nyitását tervezed? Nálunk ehhez is minden szükséges tudást megszerezhetsz! Ha pedig külföldön szeretnél elhelyezkedni, bizonyára ott is könnyedén találsz majd olyan munkahelyet, ahol megbecsülik a kiváló munkád. Ahhoz azonban előbb el kell végezni a képzést, és nagyon nem mindegy, hogy melyik intézményből lépsz ki azzal az OKJ-s vizsgabizonyítvánnyal…


Miért válaszd a Gourmand Iskolát?


  • Oktatóink többsége a vendéglátás területén jelentős tapasztalattal rendelkezik, így óráikon garantáltan hasznos elméleti és gyakorlati tudást szerezhetsz, amellyel megalapozhatod későbbi szakmai karriered.
  • Saját, kiválóan felszerelt tankonyhánkban sajátítod majd el a gyakorlatot, tehát nem kell magadnak gyakorlati helyet keresned, utazgatnod, hiszen minden itt van helyben, amire csak a hatékony tanuláshoz szükséged lehet!
  • Értékeljük diákjaink kreatív ötleteit, és támogatjuk őket ezek megvalósításában is. Képzéseinken olyan ismereteket adunk át, amelyek birtokában később akár a saját elképzeléseidet is kibontakoztathatod.


JELENTKEZEM!


A Gourmand Iskola egy olyan intézmény, ahova biztosan szeretsz majd bejárni. Munkatársaink kedvesek, segítőkészek, tanáraink saját területükön valódi szaktekintélynek minősülnek, diákközösségünk pedig csupa jó fej tanulóból áll. Emellett pedig mindig előrukkolunk valami szuper programmal, így a Rád váró két év garantáltan nem lesz unalmas, vagy egysíkú.


Egy jó bizonyítvány nem más, mint útlevél a jól fizető álláshoz, ami pedig a magas életszínvonal záloga! Ne keresgélj tovább, nehogy lemaradj! Jelentkezz most nappali, vagy esti vendéglátós képzéseinkre! 


JELENTKEZEM!


Államilag finanszírozott, esti képzéseinkről az alábbi linkekre kattintva tudhatsz meg részleteket: