Szakács (iskola rendszerű felnőtt oktatás, esti)

Esti államilag finanszírozott felnőtt oktatás

Szakács

OKJ SZÁM: 34 811 04


Iskola rendszerű képzési idő: 2 év, ingyenes


A szakács feladata a korszerű vendéglátás követelményeinek megfelelő feladatok ellátása: a vendégek elvárásainak megfelelő ételválaszték kialakítása és elkészítése, valamint az elkészített ételek megfelelő minőségi színvonalon történő tálalása a vendégek számára éttermekben és egyéb helyszíneken lévő vendéglátó-ipari egységekben.


A szakképesítéssel leggyakrabban betölthető foglalkozások, munkakörök:


Feor száma Feor megnevezése Betölthető munkakörök
5134 Szakács Étkezdei szakács

Grill szakács

Hajószakács

Hidegkonyhai szakács

Közétkeztetési szakács

Melegkonyhai szakács

Pizzakészítő szakács



Adatok


  • Képzés: 34 811 04 Szakács
  • Szakmacsoport: Vendéglátás-turisztika
  • Ágazati besorolás: Vendéglátóipar
  • Megszerezhető képesítés: Szakképesítés
  • Iskolai vagy szakmai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség vagy iskolai előképzettség hiányában (lsd bemenetei kompetencia)
  • Bemeneti kompetencia: a képzés megkezdhető a 29/2016. (VIII. 26.) NGM rendelet 3.számú mellékletében a Vendéglátás- turisztika szakmacsoportra meghatározott kompetenciák birtokában.
  • Egészségügyi alkalmassági vizsgálat: szükséges
  • Pályaalkalmassági vizsgálat: szükséges
  • Képzés munkarendje: Esti
  • Képzési forma: Felnőttoktatás



FELVILÁGOSÍTÁS, BŐVEBB INFORMÁCIÓ

E-mailben az info@gourmand-iskola.hu e-mail címen, vagy a

Tel:  +36 30 217 6393, +36 30 488 0962, +36 30 9714 858 valamint a +36 1 403-3585 telefonszámokon