OKJ PINCÉR

2015. szeptember 26-én újra indul pincér tanfolyamunk!

Jelentkezés folyamatosan e-mailben, telefonon, honlapon keresztül

VENDÉGLÁTÓ KÉPZÉSEK - PINCÉR

OKJ SZÁM: 34 811 03


A PINCÉR TANFOLYAM CÉLJA


A korszerű, moduláris szakképesítés megszerzésével a pincér hallgatók képesek legyenek a szakmai újdonságok és technológiák elsajátítására, a hagyományos terítési módok alkalmazása mellett. A képzés során elsajátított szakmai ismeretek, készségek és képességek alkalmassá teszik pincér hallgatóinkat a legújabb szakmai információk befogadására, korunk igényeinek megfelelően a vendégek fogadására, kiszolgálására. Az elsajátított számítógépes ismereteik lehetővé teszik a szín, tér, forma harmóniájának megteremtésével az étel és itallapok elkészítését.



A PINCÉR KÉPZÉS FŐBB TÉMAKÖREI


  • 10045-12 modul - Gazdálkodás
  • 10044-12 modul - Élelmiszer, fogyasztóvédelem
  • 10046-12 modul - Szakmai idegen nyelv (angol)
  • 10047-12 modul - Felszolgálás alapjai
  • 10074-12 modul - Felszolgálás
  • 10075-12 modul - Ételkészítés
  • 11499-12 modul - Foglalkoztatás I.
  • 11499-12 modul - Foglalkoztatás II.
  • 11500-12 modul - Munkahelyi egészség és biztonság



Jelentkezés feltétele


  • 8 általános iskolai végzettség azoknak, akik 1999-ben, vagy előtte végeztek
  • 10. szakiskolai évfolyam azoknak, akik 1998/1999 tanévet követően végeztek
  • egészségügyi alkalmasság
  • betöltött 17. életév


A PINCÉR KÉPZÉS IDŐTARTAMA


  • 11 hónap


FELVILÁGOSÍTÁS, BŐVEBB INFORMÁCIÓ

E-mailben az info@gourmand-iskola.hu e-mail címen, vagy a

Tel:  +36 30 217 6393, +36 30 959 4929, +36 30 9714 858 valamint a +36 1 403-3585, +36 1 403-5504 telefonszámokon