Államilag Finanszírozott Nappali Képzések
esti és felnőtt képzesek

Iskolánk ingyenes szakmai (pincér, szakács, cukrász) képzést indít azon diákok részére akik rendelkeznek érettségi bizonyítvánnyal, de nincs még szakmai végzetségük és nem töltötték be a 25. életévüket.

Képzéseink 2 éves nappali oktatásban zajlanak.

Jelentkezni ingyenesen 2018. augusztus 17-ig lehet.

Utána egyszeri regisztrációs díj (26.000Ft) megfizetése kötelező!

Hírek
Közérdekű információk

Közérdekű információk

Gourmand Iskola 2018/08/01 0
Kedves Szülők! Kedves Diákok!   A javítóvizsga időpontja: 2018. augusztus 22. (szerda) reggel 8 óra. Az osztályozó vizsga időpontja: 2018. augusztu...
Tovább...
Felvételi jegyzék

Felvételi jegyzék

Gourmand Iskola 2018/02/06 0
Kedves Szülők! Kedves Felvételizők! Tájékoztatjuk Önöket, hogy honlapunkra felkerült a felvételi jegyzék:   Felvételi jegyzék  ...
Tovább...
Kiskukta tanfolyam

Kiskukta tanfolyam

Gourmand Iskola 2017/12/10 0
 ...
Tovább...
NYÍLT NAPOK

NYÍLT NAPOK

Gourmand Iskola 2017/10/01 0
Nyílt napok időpontjai a 2018/2019- es tanévre jelentkezők részére   A nyílt napok időpontjai: Dátum Nap  Óra/Helye 201...
Tovább...

2017/2018-as tanévtől 6 osztályos gimnáziumot indítunk!!!

Iskolánk a XVI. kerület zöldövezetében, tömegközlekedéssel (HÉV, busz) könnyen megközelíthető helyen található.


Nyílt Napok

További információk:

Személyesen: 1165 Budapest, Veres Péter út 102.

Telefonon: +36-1-4035504, +36-1-4033585, +36-1-3185064

Felhívjuk figyelmüket

2017. szeptember 1-től induló OKJ-s szakképesítésekre:


  • cukrász ( OKJ 34 811 01 )
  • szakács ( OKJ 34 811 04 )
  • pincér ( OKJ 34 811 03 )
  • vendéglátó eladó ( OKJ 34 811 05 )
  • vendéglátásszervező (OKJ 54 811 01 )

Kétszakmás OKJ-s képzéseink: Figyelem Újdonság!


  • vendéglátó eladó ( OKJ 34 811 05 )
  •  cukrász ( OKJ 34 811 01 )

Az alábbi két szakképesítés páros megszerzésével olyan jól képzett szakember lehet, aki iránt igazán nagy az érdeklődés a hazai és a külföldi munkaerőpiacon.

A vendéglátásszervező szakképesítés vezetői munkakörök betöltésére is feljogosít, így teremfőnök vagy akár étteremvezető is lehet.

  • vendéglátásszervező ( OKJ 54 811 01 )
  • szakács ( OKJ 34 811 04 )
  • pincér ( OKJ 34 811 03 )
  • cukrász ( OKJ 34 811 01 )

A központi épület oktató KABINETJEIBEN, a professzionálisan kialakított TANKONYHÁNKBAN, CUKRÁSZMŰHELYÜNKBEN, felszolgáló egységünkben tartjuk a gyakorlati foglalkozásokat a  szakgimnáziumi  és   szakközépiskolai    valamint  a  felnőttképzésen  résztvevő tanulóink számára.


Tanulóink életkoruknak megfelelően két tagozat között választhatnak:

  •  nappali tagozat, ahol a tanköteles korúak,
  •  esti tagozat, ahol a 23 éven felüliek találhatják meg a számukra megfelelő képzési formákat.

Mindkét tagozaton választható oktatási formák:

  •  az érettségire felkészítő középiskolai oktatás
  •  szakiskolai oktatás: alapfokú szakmai képzés
  •  középfokú szakmai képzés