Rendkívüli nyíltnap -Disznóvágás a Gourmand Középiskolában

Posztolta Gourmand Iskola 2017/12/14 0 Hozzászólások

Január 25  csütörtök  8-12 ig.

 

Helye: Veres Péter út 132.  (  C épület )

 

Program:



8:00 - tól a disznó előkészítése (az érkezéstől a perzselésig)
9:00 - től sertés bontása, a húsrészekkel való ismerkedés; abálás, előkészület a hurkához, kolbásztöltés, pecsenye sütése
10:00 - 12:00 továbbtanulási tájékoztató a C/1-es tanteremben

 

A programok alatt folyamatos a kóstolási lehetőség.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

 

Csoportok előzetes regisztrációja szükséges:

 

info@gourmand-iskola.hu

 

disznóvágás