-
Egyelőre üres a kosarad!!
A diétás szakács a közétkeztetés területén – ide nem értve a fekvőbeteg ellátást biztosító, a nevelési-oktatási , a szociális alapszolgáltatásokat és a szakosított ellátást végző , illetve a gyermekjóléti alap- és szakellátást biztosító intézményeket, a turizmus és a vendéglátás ( gyógyszállók, wellness és fitnesz szolgáltatások ), valamint a speciális igényű táplálkozás területét ( sport ) – a dietetikus által összeállított étrendet készíti el.
Feor száma | Feor megnevezése | Betölthető munkakörök |
---|---|---|
5134 | Szakács | Diétás szakács |
Étkezdei szakács | ||
Grill szakács | ||
Gyermekélelmezési szakács | ||
Hajószakács | ||
Hidegkonyhai szakács | ||
Közétkeztetési szakács | ||
Kukta | ||
Melegkonyhai szakács | ||
Pizzakészítő szakács | ||
Segédszakács |
Feor száma | Feor megnevezése | Betölthető munkakörök |
---|---|---|
3222 | Konyhafőnök, Séf | Szakács, diétás szakács |
Éttermi műszakvezető | ||
Főszakács | ||
Helyettes séf | ||
Konyhafőnök | ||
Konyhavezető |
FELVILÁGOSÍTÁS, BŐVEBB INFORMÁCIÓ
E-mailben az info@gourmand-iskola.hu e-mail címen, vagy a
Tel: +36 30 217 6393, +36 30 488 0962, +36 30 9714 858 valamint a +36 1 403-3585 telefonszámokon